2011
woensdag 19 januari 2011 20:03

Mondina vzw kijkt terug op 2010 met veel mooie herinneringen , maar het was ook een jaar waarin we zware beslissingen hebben moeten nemen. In het voorjaar en zomer was onze bezetting , zoals de vorige jaren, even hoog en hebben we groepen moeten weigeren. De werkdruk was zeer hoog en dank zij Katrien , die tijdelijk kon ondersteund worden door Tim Moerman , zijn we er toch in geslaagd drie nieuwe programma's neer te zetten tegen het einde van de zomer. Ook de vele vrijwilligers hebben Mondina gedragen in deze realisaties. Op de Open Monumenten Dag hebben we dan onze programma's voorgesteld aan het publiek. De bijgaande foto's spreken voor zich. Er was veel belangstelling en groot en klein kon genieten van erfgoed op zijn best.

verwerkingkinderen
verwerkingopenmonumentmenseninbeweging 

Wat 2011 betreft zien we nu al terug de reservaties binnenkomen. Ook in het najaar konden wij vele groepen ontvangen met hulp van de vrijwillgers.

Daarom danken wij al onze medewerkers voor en achter de schermen en vooral ook onze vele sympathisanten die met Mondina vzw konden kennis maken. We wensen iedereen een goed 2011 en we gaan ....voor een betere wereld.

015 018 104 

Indien jullie onze programma's willen leren kennen of met een groep willen komen, aarzel dan niet , via deze website/contact ons te mailen. Er zijn steeds 2 vrijwilligers stand by om op uw vragen in te gaan en een oplossing te zoeken.

Met veel warmte en genegenheid

De Mondina-ploeg