Home Nieuws Het laatste nieuws Daar komt de lente ...
Daar komt de lente ...
zaterdag 19 februari 2011 09:44

Beste bezoeker

Mondina vzw zit niet stil. Wij hebben intussen vergaderd met vzw Papaver ( is de vzw op de boerderij ‘ de Kollebloem’ ) en wij zijn van plan om een goede vorm van samenwerking uit te bouwen. Vermits beiden vzw’s in Leaderprojecten stapten is dat een mooie doelstelling die de plaatselijke groepen graag gerealiseerd zullen zien. Bedoeling is informatie uit te wisselen tot op het niveau van de workshops.

Door deze eerste vergadering is het al mogelijk dat schoolgroepen die één van de 4 boerderijen bezoeken of er aan een workshop deelnemen een subsidie kunnen ontvangen via de Provincie Oost-Vlaanderen. De 4 boerderijen zijn ’t Livinushof ( Sint-Margriete), De Zwaluw (Lovendegem) , De Kollebloem ( Sint Lievens Esse) en Van Eykeren ( Watervliet)

De Provincie Oost-Vlaanderen stort een bedrag van 50 euro terug naar de school die een aanvraag en een evaluatie bezorgt aan de Provincie. Het is noodzakelijk 14 dagen vooraf de aanvraag te doen via de www.beleefdeboerderij.be en bij het bezoek de evaluatie in te vullen en te laten ondertekenen door de verantwoordelijke van Mondina vzw of Papaver vzw ( dit is meestal de persoon ter plaatse die het bezoek verzorgd heeft voor de groep)

Vraag gerust alle inlichtingen goed vooraf op aan ons, wij willen de jullie hierbij helpen.

We kijken uit naar jullie bezoek op één van de boerderijen….want daar is de lente en hopelijk ook de zon!!

Sonia Sucaet

Voor Mondina vzw